Proslava dečijeg rođendana Novi Beograd

Proslava dečijeg rođendana Novi Beograd

Igraonica Šareni Svet omogući će vašem detetu da o svom posebnom danu priča sa oduševljenjem. Jer su proslave rođendana svakako najlepše priče iz detinjstva svakog deteta. Omogućite mu da taj dan provede sa svojim drugarima u šarenom svetu igre i mašte. 

Učinite da najlepši dan u godini, vaš najmiliji član porodice provede u najsigurnijem okruženju. Siguran i opremljen prostor igraonice pružiće nezaboravan rođendan vašem detetu i njegovim drugovima. A vi i vaši prijatelji možete uživati u našim prostorijama. Možemo optimalno primiti 30-oro odraslih i 25-oro dece.

Igraonica je opremljena
trambolinama, penjalicama, toboganima, bazenom sa lopticama, lavirintom sa preprekama koje će deci pružiti zanimljiv i intresantan boravak tokom rođendanske proslave vašeg deteta. 

Vreme će im biti ispunjeno i zanimljivo u našem Šarenom Svetu

Organizujemo rođendane za decu od 0 do 12 godina, i garantujemo ugodan boravak kako dece tako i odraslih koji ce ovaj dan provesti u našoj igraonici zajedno sa mališanima. 
Slano i slatko posluženje možete odabrati i obezbediti u sopstvenoj režiji, mi ćemo obezbediti posude, tanjiriće i ostalo. Posluživanje hrane je sa švedskog stola. A piće se poslužuje iz našeg šanka po veoma povoljnim cenama

Ono što će vaše dete, takođe oduševiti, je da u našoj igraonici svaki slavljenik dobija rođendanski poklon!

Naša igraonica se nalazi na Novom Beogradu i idealna je za proslavu dečijeg rođendana.

Tačnu lokaciju naše igraonice za decu možete pogledati na sledećem linku: Šareni Svet - kontakt

To Top ↑